Boomstamtafels

Boomstamtafels

boomstamtafel
Kwaliteit en stijl

Met een boomstamtafel hoeft u niet te kiezen tussen kwaliteit en stijl. U heeft een massief houten, en dus hoge kwaliteit tafel met gegarandeerd jaren plezier, en uw tafel is tegelijkertijd ook een ware eye-catcher in uw eetkamer. Tafelen aan een massieve boomstamtafel blijft genieten – de natuurlijke tekeningen in het hout van de jarenoude boom blijft verrassen.

binnen & buiten

Een unieke boomstamtafel kunt u ook gemakkelijk als buitentafel gebruiken. In uw tuin heeft u vaak meer ruimte voor een lange tafel (met daar omheen lekkere lounge stoelen).  Overweeg daarom ook zeker – als u naar een tuinmeubel op zoek bent – om voor een boomstamtafel te kiezen!

maatwerk

De WoutWorm staat bekend om zijn maatwerk meubels. Wilt u dat uw tafel een bepaalde (maximale) afmeting heeft? Of dat uw tafel van een bepaalde houtsoort gemaakt wordt? Samen met u ontwerpt de WoutWorm dé perfecte boomstamtafel.

boomstamtafel beukenhout
boomstaM planken

Er zijn nog een aantal beukenhouten planken beschikbaar voor een uniek en robuust meubel! De planken zijn 70mm dik.

In de Beukenhouten stam zitten prachtige tekeningen van ‘slaap’. Slaap zorgt voor sierlijke zwarte lijnen door het hout (foto). De planken zijn inmiddels droog, en kunnen bewerkt worden tot een uniek meubel. Van deze planken kunnen massieve eettafels, bureaubladen, side-tables en andere meubelen gemaakt worden. De volgende maten zijn nog beschikbaar:

60-70cm       3 stuks
70-80cm       1 stuks

Bij interesse kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen.

 

Op zoek naar meer inspiratie?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem contact op!

Op zoek naar een tuinmeubel?