Over de WoutWorm

Over de WoutWorm

De man achter de WoutWorm

De man achter de WoutWorm is Wouter van Stuyvenberg. Het idee om een eigen houtbewerkingsbedrijf te starten, komt vanuit de hobby van het houtbewerken. Na veel cursussen in de houtbewerking, zoals houtdraaien en meubelmaken, wilde Wouter van zijn hobby zijn werk maken. De WoutWorm bestaat sinds 2017 en is gevestigd in Elst, Gelderland.

Wat doet de woutworm?

Wouter van Stuyvenberg houdt zich graag bezig met het ontwerpen van meubels op maat, maar ook het uitwerken van maatwerk overkappingen. Hij combineert klassieke verbindingstechnieken graag met moderne designs, en heeft oog voor unieke houtsoorten en materiaalcombinaties.

meubels op maat link

Tot in de puntjes, zo maakt Wouter zijn meubels. De kleinste details maken zijn meubels uniek en ieder meubel is perfect tot in de puntjes. Met een meubel op maat van de WoutWorm, heeft u nog jaren plezier van kwaliteit, functionaliteit en design.

overkappingen link

Bent u op zoek naar een maatwerk overkapping voor uw tuin? Wilt u een schuur in uw overkapping? Of misschien wel een sauna? Samen met de WoutWorm onderzoekt u de mogelijkheden. Zo wordt uw ideale overkapping gerealiseerd!

timmerwerk link

Heeft u plannen om houtwerk in uw tuin te plaatsen, zoals een tuinhuisje of overkapping, vraag dan de WoutWorm om hulp! Hij adviseert u over welk object het beste in uw tuin past, en houdt uw wensen daarbij in het oog. Met behulp van de WoutWorm heeft u gegarandeerd lang en veel plezier van uw tuinhuisje of prieel.

Werk van de WoutWorm

Bekijk eerdere en huidige projecten van Wouter van Stuyvenberg.
Robuuste boomstamtafels, stoere houtstellingen en overkappingen met sauna, laat u inspireren!