Tuinmeubels

Tuinmeubels

Laat u inspireren

Als u zelf nog niet precies weet wat voor tuinmeubel u wilt, dan inspireren wij u graag met eerdere projecten! Mocht u verliefd worden op een van de onderstaande meubels, dan maken wij die graag voor u!

DOUGLAS PICKNICKTAFEL voor 14 personen

Deze enorme en toch elegante picknick tafel met losse banken heeft een lengte van 250cm, en is 93cm breed. Dit meubel bestaat uit Douglas balken van 5x15cm. De gekruiste poten zorgen voor een uniek en modern design. En toch is het meubel oerdegelijk. Door een goede afwerking is deze tafel ook uitermate geschikt voor families met kinderen.

De bijbehorende banken zijn 250cm (zijkanten) en  80cm (kopse kanten) breed. Door een royale zit-diepte van 50cm zitten deze bankjes comfortabel.

Mocht u nou helemaal verliefd geworden zijn op dit meubel, maar wilt u hem bijvoorbeeld 200cm lang hebben in de plaatst van 250cm, dat kan! Wij passen het ontwerp graag aan uw wensen aan.

Richtprijs van dit meubel zoals getoond: €625,-

Ook op zoek naar een tuinoverkapping?

BOOMSTAMTUINTAFEL IEPENHOUT

Dit massief iepen-houten tafelblad met iepen-houten poten van 10x10cm is een ware eye-catcher in uw tuin! Het tafelblad is opgevuld met zwarte epoxy om de natuurlijke tekening van het hout te benadrukken. Het blad is 7cm dik, en de zijkanten hebben de natuurlijke vormen van de boom. Dit maakt dat deze tafel met recht een natuurproduct genoemd mag worden. De kruispoten zorgen voor stevigheid en elegantie. Omring deze tafel met uw riante tuinstoelen, dan kunt u gemakkelijk 6 personen kwijt. Met smallere stoelen kunt u zelfs tot 10 personen kwijt aan tafel!

Richtprijs van dit meubel zoals getoond: €575,-
ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Bent u enthousiast geworden over deze meubels?
Neem dan contact met ons op!